Home Nyhetsarkiv

The News

Søndag 1. mars 2015 arrangeres det en felles skitur i regi av Finnskogen Turistforening. Turen er åpen for alle- også de som ikke er medlemmer i Turist- eller Skiforening, men turen kan jo være et påskudd til å bli medlem. Turen starter med oppmøte i Løvhaugen kl. 11- og vi håper på finvær, bra føre og godt oppmøte!

På årsmøtet til Finnskogen Skiforening viste regnskapet et underskudd på vel 24.000 kroner. De par første årene siden oppstarten ble en vesentlig del av driftsutgiftene dekket opp av oppstartstilskudd og sponsormidler. Det siste året har medlemskontingent i Finnskogen Skiforening vært vår eneste inntektskilde. Antallet medlemmer i Finnskogen Skiforening sank dramatisk fra 2011 til 2013. Vi ber derfor om at så mange som mulig tegner medlemskap, og på den måten bidrar til videre drift av foreningens løypenett. Alternativt må vi begrense løypekjøring bare til de «store « helgene; så som jul, vinterferie og påske. Dessuten vurderer vi å si opp abonnementet på Skisporet.no.

Derfor: Tegn medlemskap i Finnskogen Skiforening nå!

På siste årsmøte ble hele styret for Finnskogen Skiforening gjenvalgt. Styret består av leder Kjell Skaraberget, kasserer Stein Briskerud, styremedlem Tommy Augustsson og varamann Knut Arne Gjems.

Søndag 26. februar arrangeres det felles skitur fra Løvhaugen til Abbortjernsberg. Fremmøte Løvhaugen kl 1100. Vi håper på fint vær og stor deltgelse.

Vi har nå fått registrert de nye traseene mellom Rotbergsjøen/Løvhaugen og grensen med GPS, og lagt dem på www.skisporet.no/hedmark/mattila Denne runden er på ca 1 mil, og kjøres nå med løypemaskin. Dermed er løypeprosjektet vårt fullført, og man kan nå kjøre alle sporene mellom Mattila og Rotbergsjøen med den store løypemaskinen.

Sist oppdatert ( tirsdag 21. februar 2012 11:48 )

Da er vi igang med ny skisesong. På høydedragene er det allerede opp mot 70 cm snø, mens vi på de laveste stedene fortsatt ikke har mer enn 10-15 cm. Løypemaskinen har kjørt det meste på svensk side, og scooter kjører spor mot grensen. På løypemaskinen er det montert gps sender, så ved å gå inn på www.skisporet.no/hedmark/mattila kan man følge denne.Scooteren har ikke gps-sender av den grunn at alle traseene i høst er forbedret slik at vi tar sikte på å kjøre alle spor med den store løypemaskinen. Nytt av året er ny trase direkte fra Løvhaugen og ned til Rotbergsjøen, alt på norske siden.

Sist oppdatert ( tirsdag 20. desember 2011 10:41 )

Skiløypa mellom Løvhaugen og Mattila har vært en sucsess så langt. To spor med skøytefelt i midten. Det er 8.5 km fra Løvhaugen til løypekrysset der denne     kommer inn på Maratonbanen ca 1,5 km nord for Lorttjern. Herfra til    Mattila er det 8 km. I Løvhaugen blir det oppkjørt rundløype på jordet på 1,5 km. Kart over løypesystemet er satt opp i varmebrakka like ved løypa. Alle som ønsker kan benytte denne å bruke av veden som er satt inn her.  Løypa fra Rotbergsjøen til grensen vil også i år bli sporsatt med scooter. Følg med på denne     hjemmesiden. Øverst sees kart over løypesystemet. Røde linjer er    oppkjørte spor. Mørk blå er planlagte nye traseer fra 2011. Direktesporet mellom Løvhugen og Rotbergsjøen vil ikke bli ferdig denne vinteren, mens det på svensk side ser ut til å bli enda flere tibud.

Sist oppdatert ( mandag 29. november 2010 07:53 )

Flere artikler …
<< Start < Forrige 1 2 3 Neste > Siste >>