Home

Endelig har vi fått satt spor i hele løypenettet, også den nye traseen ned til Rorbergsjøen fra Løvhaugen. Dessverre har vi ikke hatt nok snø i skogen til å ha klart det tidligere, men nå skal sporene endelig være klare. På web-siden til www.skisporet.no er de siste traseene ikke kommet med ennå, men det jobbes for å få det til ganske snart. Flere har etterlyst kontonummerert til skiforeningen for å kunne bidre med penger til løypekjøringen. Det ligger giroer i informasjonskassen på varmebrakken i Løvhaugen. For de som vil bidra, og benytter nettbank så er kontonummereret 1822.32.95262. Vi er takknemmelig for alt vi får inn, da det er flere ønsker på lista over tilbud langs løypene, jeg vil bare nevne skilt og gapahuker. Ønsker du å være medlem så er prisen kr 250,- pr. år for enkeltpersoner, kr 500,- for familie eller hyttemedlemskap.Husk da å oppgi navn og adresse.

For de som øsker det er det bare benytte varmebrakka, å fyre opp i ovnen med veden som er lagt inn der. Utedo er plassert rett nedenfor. 

 
Da er vi igang med ny skisesong. På høydedragene er det allerede opp mot 70 cm snø, mens vi på de laveste stedene fortsatt ikke har mer enn 10-15 cm. Løypemaskinen har kjørt det meste på svensk side, og scooter kjører spor mot grensen. På løypemaskinen er det montert gps sender, så ved å gå inn på www.skisporet.no/hedmark/mattila kan man følge denne.Scooteren har ikke gps-sender av den grunn at alle traseene i høst er forbedret slik at vi tar sikte på å kjøre alle spor med den store løypemaskinen. Nytt av året er ny trase direkte fra Løvhaugen og ned til Rotbergsjøen, alt på norske siden.

Sist oppdatert ( tirsdag 20. desember 2011 10:41 )

 

 

 

Skiløypa mellom Løvhaugen og Mattila har vært en sucsess så langt. To spor med skøytefelt i midten. Det er 8.5 km fra Løvhaugen til løypekrysset der denne     kommer inn på Maratonbanen ca 1,5 km nord for Lorttjern. Herfra til    Mattila er det 8 km. I Løvhaugen blir det oppkjørt rundløype på jordet på 1,5 km. Kart over løypesystemet er satt opp i varmebrakka like ved løypa. Alle som ønsker kan benytte denne å bruke av veden som er satt inn her.  Løypa fra Rotbergsjøen til grensen vil også i år bli sporsatt med scooter. Følg med på denne     hjemmesiden. Øverst sees kart over løypesystemet. Røde linjer er    oppkjørte spor. Mørk blå er planlagte nye traseer fra 2011. Direktesporet mellom Løvhugen og Rotbergsjøen vil ikke bli ferdig denne vinteren, mens det på svensk side ser ut til å bli enda flere tibud.                       

Sist oppdatert ( mandag 29. november 2010 07:53 )

 

<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Webcam
Hvem er pålogget
Vi har 2 gjester her nÃ¥
Reklame
Bredesen Opset
Skogbruk - Skogtjenester - Utleie - Jakt