Fredag 19. januar 2018

I dag på morgenen gikk løypemaskina fra Mattila til Løvhaugen. Knallforhold og nok med snø!

Strekningen Kalatupa hyttefelt til grensen og hovedløypa er kjørt opp med snøscooter og sporlegger.

Altså; ingen grunn til å bli sittende inne i helga!

Vi vil også gjøre oppmerksom på årsmøte i Finnskogen Skiforening. Se lenger ned på sida.

Velkommen til skogs!

God tur!

Vi vil prøve å holde hjemmesida oppdatert gjennom romjula, og da gjenstår det bare å håpe på at skivinteren i 2018 blir bedre og lengre enn den siste vinteren!

Hvis du vil sjekke status på løypene, så kan du gå inn direkte på hjemmesida til Mattila (www.mattila.se) lenger ned på denne sida, og der kan du se hvilke løyper som er preparerte, og når de sist ble det.

God tur!

Web-kameraet lever dessverre sitt eget liv- iblant  er det dødt. Vi jobber med saken!

Vi er avhengig av økonomisk støtte, og vår eneste inntektskilde er årsavgiften i skiforeningen. Vi er derfor glad om du støtter oss. Kontingent er fortsatt kr. 300.- pr. person, og kr. 600.- for familiemedlemsskap.

Bankkonto: 1822.32.95262

God tur!

Årsmøte i Finnskogen Skiforening.

Årsmøte i Finnskogen Skiforening avholdes hos Kjell Skaraberget, adresse Finnskogvegen 3584, 2256 Grue Finnskog,

torsdag 1. februar 2018 kl. 18.30.

Vanlige årsmøtesaker. Enkel servering. Vel møtt!

Kjell Skaraberget

God tur!

G� �inn p� Mattila's hjemmeside (www.mattila.se) for � f� siste nytt i framdrift av l�ypekj�ringen. Web-kameraet i L�vhaugen er fortsatt ute av drift. Dette beklager vi, men har bestilt et nytt kamera.

Medlemskontingent er �kt til kr. 300.- for enkeltmedlem og kr. 600.- for familiemedlemskap. Dette er v�r eneste inntektskilde, og vi er helt avhengig av medlemskontingent for � opprettholde l�ypetilbudet. Kontingent kan innbetales til konto 1822.32.95262. God tur!

Sist oppdatert ( fredag 19. januar 2018 11:00 )

Sndag 1. mars2015 arrangeres det en felles skitur i regi av Finnskogen Turistforening. Turen er pen for alle- ogs de som ikke er medlemmer i Turist- eller Skiforening, men turen kan jo vre et pskudd til bli medlem. Turen starter med oppmte i Lvhaugen kl. 11- og vi hper p finvr, bra fre og godt oppmte!

I Rotberget og Lukashaugen driverildsjelene Roar Wilhelmsen og Bjrn Lukashaugen med oppkjring av skilyper p fritida. Fra Lukashaugen kan man g ei rundlype nordover. Fra denne tar en avstikker inn til hyttefeltet nord for Rompoberget, og videre blir det ved leilighet kjrt til Fallsjdammen og Baksjberget st for fylkesvegen. Forelpig er det begrensede parkeringsmuligheter i disse omrdene, men det har vi tenkt f gjort noe med fr neste skisesong.
God tur!

Sist oppdatert ( tirsdag 17. februar 2015 08:03 )

P rsmtet til Finnskogen Skiforening viste regnskapet et underskudd p vel 24.000 kroner. De par frste rene siden oppstarten ble en vesentlig del av driftsutgiftene dekket opp av oppstartstilskudd og sponsormidler. Det siste ret har medlemskontingent i Finnskogen Skiforening vrt vr eneste inntektskilde. Antallet medlemmer i Finnskogen Skiforening sank dramatisk fra 2011 til 2013. Vi ber derfor om at s mange som mulig tegner medlemskap, og p den mten bidrar til videre drift av foreningens lypenett. Alternativt m vi begrense lypekjring bare til de store helgene; s som jul, vinterferie og pske. Dessuten vurderer vi si opp abonnementet p Skisporet.no.

Derfor: Tegn medlemskap i Finnskogen Skiforening n!

P siste rsmte ble hele styret for Finnskogen Skiforening gjenvalgt. Styret bestr av leder Kjell Skaraberget, kasserer Stein Briskerud, styremedlem Tommy Augustsson og varamann Knut Arne Gjems.

Sndag 26. februar arrangeres det felles skitur fra Lvhaugen til Abbortjernsberg. Fremmte Lvhaugen kl 1100. Vi hper p fint vr og stor deltgelse.

Vi har n ftt registrert de nye traseene mellom Rotbergsjen/Lvhaugen og grensen med GPS, og lagt dem p www.skisporet.no/hedmark/mattila Denne runden er p ca 1 mil, og kjres n med lypemaskin. Dermed er lypeprosjektet vrt fullfrt, og man kan n kjre alle sporene mellom Mattila og Rotbergsjen med den store lypemaskinen.

Sist oppdatert ( tirsdag 21. februar 2012 11:48 )

<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL